donderdag 22 april 2010

Deze flauwekul doet de aarde schudden

'Aardbevingen door schaars geklede vrouwen'

Uitgegeven:20 april 2010 08:19
Laatst gewijzigd:20 april 2010 08:32

AMSTERDAM - Vrouwen die weinig verhullende kleding dragen en zich promiscue gedragen veroorzaken aardbevingen. Dat heeft de Iraanse geestelijke hojatoleslam Kazem Sedighi maandag gezegd.

Het grondgebied van Iran is zeer aardbevinggevoelig.

Onlangs waarschuwde president Mahmoud Ahmadinejad dat de hoofstad Teheran in de nabije toekomst mogelijk getroffen kan worden door een aardbeving en dat veel van zijn twaalf miljoen inwoners zouden moeten verkassen.


"Veel vrouwen die zich niet zedig kleden (...) brengen jonge mannen het hoofd op hol, zij corrumperen hun kuisheid en verspreiden overspeligheid in de maatschappij, wat (derhalve) het aantal aardbevingen doet toenemen", zei Sedighi.

Kruin tot teen

Vrouwen in de islamitische republiek moeten zich van kruin tot teen verhullen, maar velen, met name jongere vrouwen, negeren de regels en dragen strakke jassen en hoofddoeken die zij wat meer achter op hun hoofd dragen, zodat hun haar deels te zien is.

"Wat kunnen we doen om te voorkomen dat we onder het puin bedolven raken?" vroeg Sedighi vrijdag in een preek. "Er is geen andere oplossing dan onze toevlucht te zoeken in ons geloof en ons leven aan te passen aan de islamitische morele codes.""

(Bron: Nu.nl)

Commentaar Rijk aan vitaminen: "Jongens, doe ff normaal! Gewoon tektonische bewegingen van aardplaten. Ach, als die verschuivingen doorgaan lost dit probleem zich vanzelf op. Alleen jammer van alle onschuldige mensen die daarbij ook omkomen.

Geen opmerkingen: