vrijdag 27 november 2009

Koning H2O2 *

Sorry mensen dat ik even niets meer van mij heb laten horen. Maar dat gedoe met Wilders begint me nu zo de keel uit te hangen dat ik het even kwijt moet. Die man wordt overal geweigerd. Eerst in Engeland, nu in Turkije. Vind ik dat vreemd? NEEN. Hij scheert alle moslims over één kam en is pertinent tegen lidmaatschap van dat land van de EU.
Daarnaast weigert hij in praatprogramma's op te treden, want die behoren natuurlijk tot de "linkse kerk". Hij blijft maar roepen en schreeuwen. Met zijn optredens in de kamer weet hij telkens tot de media door te dringen. "Knettergek", "kopvoddentax", sinds hij de kamer terroriseert wordt het taalgebruik in de kamer steeds harder. Of de democratie daarmee gediend is? Wat mij betreft wordt Wilders steeds meer een roepende in de woestijn. Laat hem maar schreeuwen en schelden. Jammer alleen dat zijn aanhang zo gestaag groeit. Maar ach, dat zegt veel over het niveau, of liever het gebrek aan niveau, van de gemiddelde Frans Bauer- of Jan Smitfan die smult van al die juryprogramma's die er tegenwoordig zijn, vaak met Henk-Jan Smit in de hoofdrol (ook zoiets: alles wordt tegenwoordig verjuried, zelfs rollen voor een musical of een plaats in K3; vroeger gebeurde alles achter de schermen, maar tegenwoordig moet alles breed worden uitgemeten op de TV). Begrijp me goed. Niet elke liefhebber van genoemde zangers en TV-programma's zijn automatisch Wildersaanhangers. Ik zeg eerder dat het mijn niveau niet is.
Maar goed, genoeg. Doodzwijgen die Mozart van de Lage Landen. Er wordt veel te veel aandacht aan die man besteed en dat is precies wat hij wil. Ik doe er nu ook weer aan mee, aandacht schenken, maar mij leest toch niemand, op een handjevol trouwe familieleden na (snik).

1 opmerking:

Zetmoon zei

Hoi Rijk,

ik lees je altijd!

Handig die link naar Waterstofperoxide!

Naar de maan sturen die Wilders,
dan is hij (voorlopig) de enige allochtoon ter plaatse.