vrijdag 26 november 2010

Welkom in het Wilderse Westen

Het huidige kabinet bestaat uit de grote verliezer van de verkiezingen, het CDA, samen met slechts één van de winnaars, de VVD, gedoogd door een partij van proleten en criminelen, de PVV. Lekkere afspiegeling van het Nederlandse volk. Dat heet dan democratie!
Even het PVV-gajes op een rijtje:
Dion Graus kwam in 2006, vlak na zijn benoeming tot Kamerlid, onder vuur te liggen wegens ruzies, rechtzaken, onbetaalde rekeningen en het verfraaien van zijn persoonsgegevens.
Afgelopen jaar werd Marcial Hernandez beschuldigd van agressief gedrag. Hernandez zou iemand op straat een kopstoot hebben gegeven. Maar de videobeelden van de bewakingscamera zijn te vaag, volgens Hernandez' advocaat.
Een al even agressieve en beschonken Hero Brinkman werd beschuldigd van het slaan van een barman in perscentrum Nieuwspoort en nu blijkt dat hij ook al eens een alcoholcontrole heeft ontweken.
Het net niet lid Gidi Marcuszower trok zich terug, toen bekend werd dat hij in Israël was betrapt op verboden wapenbezit.
En nu hebben we in korte tijd kennis mogen maken met het onfrisse verleden van Eric Lucassen, James Sharpe, Richard de Mos en Jhim van Bemmel.
Kortom, een mooi stelletje bij elkaar. De gemiddelde PVV-er is crimineler dan de gemiddelde Marokkaan in Gouda. Tsjonge, wat voel ik mij nu veilig, wetende dat de PVV, de partij van het fatsoen en de rechtschapenheid (ahum) over ons waakt. Helaas bestaat er geen land dat Proletarië heet, anders zouden we alle PVV-ers terug kunnen sturen naar hun eigen land.

1 opmerking:

Maaike zei

Ik zei al vanaf het begin... van die partij komt nooit iets goeds. Maar nee hoor, heel was stommelingen zijn flinke supporters van de partij. Zo'n hekel aan dat "slag" mens.